Αμαζόνα

Αμαζόνα - Ροζέ ημίξηρος οίνος - Ονοποιείο Ανδρέου

Ποικιλιακός Οίνος: Ροζέ ημίξηρος

Ποικιλίες: Αγιωργήτικο, Μοσχοφίλερο, Syrah

Χρώμα: Ανοιχτό κερασί με ρόζ ανταύγειες.

Μύτη: Καθαρή, μέτριας έντασης με έντονα αρώματα τσιχλόφουσκας, march mellow, σύκου και μικρών κόκκινών φρούτων, όπως κεράσι, φράουλα, και φρούτα του δάσους.

Στόμα: Μέτριου όγκου με ζωηρή οξύτητα.
Ισορροπημένο με το ρόδι και τους ξηρούς καρπούς σε πρώτο πλάνο και την μαρμελάδα δαμάσκηνο σε δεύτερο πλάνο.
Μακριά ευχάριστη επίγευση. Σερβίρεται στους 8℃.

Γευστική Αρμονία: Ως Απεριτίφ με την Ασιατική Κουζίνα, sushi, ζυμαρικά με ελαφριές κόκκινες σάλτσες, λαδερά, ποικιλίες αλλαντικών και τάρτες κόκκινων φρούτων.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

18ος Διεθνής Διαγωνισμός Θεσσαλονίκης - Χάλκινο

Αμαζόνα - Ροζέ ημίξηρος οίνος - Ονοποιείο Ανδρέου
Οινοποιείο Ανδρέου - Τροιζήνα

Το οινοποιείο

Μια ξεχωριστή Οινική πορεία ξεκινάει, στην επαρχία Τροιζηνίας στην Βορειοανατολική Πελοπόννησο, με τα πρώτα τους αμπέλια να εμφανίζονται το 1995 από τον Ανδρέου Ανδρέα, στη θέση Βαρειά δίπλα στην ιστορική Τροιζήνα,
την πατρίδα του Θησέα.

Οινοποιείο Ανδρέου - Τροιζήνα

Οινογευσία

Το Οινοποιείο Ανδρέου μας προτείνει οίνους από αναγνωρίσιμες οινοποιήσιμες ποικιλίες που εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο που γεννήθηκαν, προσκαλώντας ακόμα και τους πιο δύσκολους λάτρεις του καλού – ποιοτικού κρασιού να γευτούν την ιδιαίτερη γεύση τους.