Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΝΔΡΕΟΥ

  • Αρχική
  • Οινοποιείο Ανδρέου
  • Η ιστορία μας
Οινοποιείο Ανδρέου

Η ιστορία μας

Ο Ανδρέας Ανδρέου διακεκριμένος τοπικός επιχειρηματίας της περιοχής κινούμενος από την αγάπη του για ποιοτικό κρασί, ξεκίνησε την ενασχόληση με την οινοποιεία. Αξιολογώντας τις ιδανικές εδαφικές και κλιματικές συνθήκες και με πυξίδα το όραμά του καλλιεργεί το 1995 τους δικούς του αμπελώνες. Ο ενθουσιασμός και ο παλμός του απογειώνουν την παραγωγή και την κατανάλωση των οίνων στην ευρύτερη περιοχή.

Οινοποιείο Ανδρέου

Το 2010 ο γιος του Νεκτάριος Ανδρέου αναλαμβάνει το κτήμα. Με νεα στοχοθεσία σχετικά με το μέγεθος του οινοποιείου, θέτει τις βάσεις εξάπλωσης των αμπελώνων αλλα και αναβάθμιση με σύγχρονα μηχανήματα του οινοποιείου. Το μπόλιασμα παράδοσης και νεωτερισμού μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Οινοποιείο Ανδρέου

Ο μόνιμος στόχος της ποιότητας αποτελεί μοχλό αναζήτησης για τον υιό Νεκτάριο Ανδρέου.
Συνεχιστής της ιδιαίτερης Οινικής πορείας του Οινοποιείου είναι τώρα και δέκα χρόνια, θέτοντας τον πήχη της ποιότητας πολύ ψηλά επενδύει στην ανάδειξη του ελληνικού κρασιού της Τροιζηνίας με τους ποικιλιακους οίνους τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Οινοποιείο Ανδρέου

Ελαχιστοποιώντας τις επεμβάσεις σε όλα τα στάδια παραγωγής ώστε να εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο το μικροκλίμα της περιοχής, και την μοναδική ποιότητα ακόμα και για τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη...

Στηριζόμενοι σε αρχές και αξίες και με αγάπη για τη γη των προγόνων τους, παράγουν τις εκλεκτές Οινοποικιλίες του «Οινοποιείου Ανδρέου».

Sign In